Bidra

Vi kan ikke hjelpe alle – men alle kan hjelpe noen!


Ønsker du å bidra? Her har du oversikt over flere måter å bidra til Alma-M sitt arbeid.

Fadderordning

Alma-M organiserer fadderordning for skolegang til barn fra familier som ikke selv har mulighet til å ha sine barn på skolen. Pengene går uavkortet til å betale for skole, skoleuniform og skolebøker for barna. Vi som er tilknyttet Alma-M gjør dette på frivillig basis, og ingen utgifter til administrasjon eller andre utgifter blir trukket fra fadderordningen.

Smilende folk

Som fadder betaler du 150,- NOK i måneden, eller 1800,- NOK for ett år. For å forenkle vår administrasjon ønsker vi at det blir betalt for 1 eller 3 år om gangen, men det kan diskuteres i hvert enkelt tilfelle. For mere informasjon kontakt Haldis Særsten på epost haldis.saersten@lyse.net eller telefon 48128705.

  • Alma-M sin bankkonto for fadderordningen er: 3204 21 23306


Gi en pengegave

Vi er stolte og glade for at stadig flere ønsker å donere penger til Alma-M sitt arbeid.

Ønsker du å gi en donasjon i gave, for eksempel til bursdag, jul, jubileum eller andre spesielle anledninger? Vi kan sende deg kvittering på mottatt beløp i form at et kort som kan skrives ut i farge og gis i gave. Bestill kvittering via kontaktsiden og husk å bekrefte din epostadresse.

  • Donasjoner kan settes inn på vår bankkonto 3204 21 23306.


Kjøp av varer og gaver

På nettsidene våre finner du flere måter å bidra på:

  • Gå til Anbefalt litteratur og klikk og bestill bøker via lenkene – prosenter av salget går til Alma-M.
  • Gå til Nettbutikk for oversikt over hva vi selger til inntekt for fadderbarna og hvordan du tar kontakt for å kjøpe varer.
  • Følg med på Nyheter og blogg for informasjon om hvor vi stiller opp for salg av varer til inntekt for Kambodsja, f.eks. på julemesser, kafeer, familiedager og mer.